Algemeen

Samenwerking PurpleCloud en AVANCE ICT Services. What’s in it for me?

By 13 oktober 2021 No Comments

Al eerder schreven we dat PurpleCloud en AVANCE ICT Services samen verder gaan onder het label PurpleCloud ICT Services, om zo de efficiëntie verder te verhogen. John Scheffer, Cloud consultant, vertelt in deze blog meer over wat het onze relaties precies brengt.

Totaalpakket

In het verleden kregen wij, als PurpleCloud, steeds vaker de vraag of wij de nieuwe IT omgeving ook kunnen beheren. Omdat dat de expertise was van ons zusterbedrijf AVANCE ICT Services betekende dat dat deze werkzaamheden daar onderbrachten. Door het samengaan van PurpleCloud en AVANCE ICT Services is dit verleden tijd. Door onze kennis en expertise te bundelen, kunnen we nu onze klanten een totaalpakket aanbieden van migratie naar de Cloud tot het volledig beheren van de omgeving.

Langetermijnvisie

Op deze manier hebben onze klanten een complete dienstverlener aan hun zij. Wij zorgen niet alleen voor de implementatie, de migratie naar de cloud en het moderne IT-beheer dat daarop volgt, maar geven ook technische invulling aan functionele vragen en we denken mee over toekomstbestendige oplossingen die passen bij de langetermijnvisie van onze opdrachtgevers. Een ICT-partner die je kan bijstaan van de a van vandaag tot aan de z van de toekomst.

Brede range aan klanten

Dankzij deze gebundelde krachten kunnen wij een brede range aan opdrachtgevers bedienen. Zo zijn wij partner van een groot internationaal theatergezelschap, dat geen eigen IT-beheerders heeft. Daar staat een omvangrijke IT-omgeving en zij hebben behoefte aan een partij die meedenkt als een eigen IT-afdeling. Wij zitten aan de directietafel en denken mee over hoe technologie kan bijdragen aan hun positie in de toekomst. Maar ik ben ook recent met een relatie in gesprek geweest die nog een ouderwetse server in de spreekwoordelijke bezemkast heeft staan. Zij wil graag optimaal ondersteund worden in de overstap naar de Cloud. Dat kunnen wij nu allemaal.

Hybride oplossingen

Wij begeleiden onze relaties bij de transitie naar de Cloud. Maar voor veel bedrijven is een hybride oplossing op dit moment de juiste oplossing. Daarbij blijft een deel van de applicaties on-premise staan en gaat de rest van de applicaties en dataopslag naar de Cloud. Zo zijn je medewerkers toch in staat om overal en altijd, op elk device te werken, terwijl applicaties die nog niet naar de Cloud kunnen ook gewoon beschikbaar blijven.

Meer weten?

Zoek je ook een partner die je alle zorgen op technisch niveau uit handen neemt, maar ook meedenkt over de toekomst? Laat het ons weten! We inventariseren jouw wensen en omgeving en komen dan terug met een passende oplossing. Eerst een vrijblijvend informatief gesprek. Dat kan altijd!