Persberichten

PurpleCloud en zusterbedrijf AVANCE ICT Services bundelen de krachten met projecten en managed services onder één label

By 29 juni 2021 No Comments

De Meern, 29 juni 2021

Op 1 oktober van dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat AVANCE ICT Groep Nederland werd opgericht door de huidige CEO Ron Stomp. Al snel na de oprichting werd de focus gelegd op het detacheren van netwerk-specialisten. Enkele jaren later werd er een nieuwe dienst geïntroduceerd: AVANCE ICT Services voor het inrichten en beheren van netwerken. Inmiddels is deze werkmaatschappij het aanspreekpunt voor een 50-tal relaties voor alle ICT-zaken, waarbij ruim 5.000 gebruikers worden ondersteund.

In 2017, nu 4 jaar geleden, heeft AVANCE een nieuwe business-unit opgericht; PurpleCloud. PurpleCloud ondersteunt haar opdrachtgevers met het verantwoord en efficiënt toepassen van Cloud technologieën. In de afgelopen jaren heeft deze werkmaatschappij vele mooie en uitdagende projecten uitgevoerd en is PurpleCloud inmiddels gegroeid naar een professionele dienstverlener met ca. 50 professionals aan het werk. Manager van PurpleCloud, Guillermo Ortiz: “Na afronding van migratie-projecten naar de Cloud kregen we steeds vaker het verzoek of PurpleCloud ook het beheer van de nieuwe omgeving wilde verzorgen. In de praktijk werden relaties dan overgedragen aan AVANCE ICT Services. Om meer duidelijkheid te verschaffen en efficiëntie te verhogen gaan aankomende maand PurpleCloud en AVANCE ICT Services samen verder onder de naam PurpleCloud”.

Guillermo Ortiz

Algemeen directeur Ron Stomp licht verder toe: “Met deze intense samenwerking is de ondersteuning op het gebied van Cloud, het inrichten, beheren en beveiligen van de infrastructuur nu onder één krachtig label van PurpleCloud verenigd en zijn wij in staat door meer efficiëntie een sterke speler te zijn in deze dynamische markt”.

De dagelijkse leiding van PurpleCloud komt vanaf 1 juli 2021 terecht bij Guillermo Ortiz. Joop Heemskerk, de huidige manager van AVANCE ICT Services, heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en zal zijn carrière elders voortzetten. Joop zal in de aankomende weken persoonlijk afscheid nemen van zijn relaties en Guillermo introduceren.

AVANCE ICT Groep Nederland bv
Boteyken 217
3454 PD De Meern
088 1991 000
www.avance.nl

PurpleCloud bv
Industrieweg 10A
3481 MD Harmelen
088 – 1991 040
www.purple.cloud