Cybersecurity: digitale veiligheid is van
cruciaal belang voor iedere organisatie

Cybercriminaliteit zoals phishing, ransomware en hacking neemt steeds meer toe. Vrijwel dagelijks worden organisaties hier slachtoffer van. Goede informatiebeveiliging is daarom cruciaal voor iedere organisatie en verplicht vanuit wet- en regelgeving zoals AVG/GDPR.

PurpleCloud helpt uw organisatie te beschermen tegen cybercriminaliteit. We testen uw omgeving en bespreken de juiste maatregelen. Slimme tools detecteren verdachte handelingen. Innovatieve Backup & Recovery oplossingen bieden de zekerheid dat uw organisatie bij calamiteiten niet in gevaar komt.

Cybersecurity diensten en oplossingen voor een veilige ICT-omgeving

PurpleCloud is gespecialiseerd in cybersecurity diensten en oplossingen. Onze ethical hackers en pentesters ontdekken waar uw organisatie kwetsbaar is. Ervaren consultants adviseren en ondersteunen op strategisch, tactisch en operationeel vlak binnen alle belangrijke onderdelen van cybersecurity. Een met zorg geselecteerd pakket met "fit for purpose" oplossingen draagt bij aan een veilige infrastructuur.

Check uw infrastructuur op kwetsbaarheid
met een penetratietest!

Een penetratietest, ook wel pentest genoemd, is een effectief middel om de risico’s en kwetsbaarheden in de infrastructuur van uw organisatie te testen. De specialisten van PurpleCloud proberen uw systemen op realistische wijze te hacken zoals cybercriminelen dit doen. Zij brengen vervolgens uw huidige beveiligingsniveau in kaart, zodat de beveiliging preventief verbeterd kan worden. Creativiteit en kennis spelen een essentiële rol in het vinden van risico’s.

SIEM: De oplossing voor het beveiligingsbeheer
van de infrastructuur

SIEM staat voor Security Information & Event Management en is een combinatie van software en hardware om geautomatiseerd IT-gerelateerde beveiligingsinformatie te verzamelen en te analyseren. Met als doel tijdig inzicht te krijgen en proactief te reageren op activiteiten die een negatieve invloed kunnen hebben op de vertrouwelijkheid, integriteit of beschikbaarheid van de infrastructuur. PurpleCloud heeft een SIEM-oplossing voor ieder budget.

Backup- en disaster recovery van essentieel
belang voor iedere organisatie

Het op orde brengen van uw informatie-voorziening na een calamiteit is een grote uitdaging. Hackers worden steeds slimmer en omzeilen soms zelfs de beste security-oplossingen. Daarom is het belangrijk om uw data recovery goed geregeld te hebben. PurpleCloud biedt klanten een integrale oplossing voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery. Back-up, ransomwaredetectie en cloudgebaseerde disaster recovery via één beheerconsole.

Contact