PurpleCloud zoekt super specialisten

Werken in een topteam met de beste cloudspecialisten, gave projecten, constant kennis en informatie delen met collega’s. De drive hebben om met collega’s het beste cloudteam te zijn en heel veel plezier met elkaar te hebben. Stuur je cv en we nemen dezelfde dag nog contact met je op. Ben jij de super specialist die we zoeken en is er een klik dan heb je na één gesprek al je contract op zak.

Specialisten met gevoel voor goede timing…

PurpleCloud telt een 30-tal gedreven specialisten met vergaande kennis van complexe ICT-infrastructuren, virtualisatie en Cloud. De doelstelling is om dit jaar nog met 10 ervaren specialisten te groeien om onze projecten te kunnen bemannen. Voor nieuwe collega’s wel een heel mooi moment om nu in te stappen..

Onze arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris, bonusregeling, Tesla en laptop van de zaak, telefoon- en onkosten regeling, een persoonlijk opleidingsplan en onbeperkte studiemogelijkheden. En een heel bijzonder welkomstgeschenk...!

Een naam en geen nummer

Je collega’s en onze cultuur leren kennen vinden we belangrijk. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar een leuk evenement. Van studiereis, personeelsweekend tot zomer BBQ. Ook je partner is hierbij welkom!

Welkomstgeschenk

Ervaren consultants zijn schaars en dat beseffen we. Daarom ontvangen we nieuwe collega’s niet alleen met open armen, maar ook met een welkomstgeschenk. Een nieuwe iPhone, SurfacePro of vakantiecheque? It’s up to you!

Onze vacatures!

11 augustus 2022

Azure Infrastructure Engineer – De Meern

11 augustus 2022

Modern Workplace Consultant – De Meern