Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

HBOICTweb-pc

Modern Workplace Consultant – De Meern

By 11 augustus 2022 No Comments

Introduction

Wil jij meespelen in de Champions League van de ICT? Jij bent een Modern Workplace Consultant met een passie voor het Microsoft 365 platform en je wilt helpen om een hele Microsoft 365 omgeving te ontwerpen en te bouwen?

Lees dan snel verder! Je doet dit voor de mooiste klanten in Nederland bij een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie waarbij je samen met je collega’s werkt aan innovatieve oplossingen.

Function

Je bent van harte welkom als Modern Workplace Consultant bij PurpleCloud. Een toonaangevende en snelgroeiende scale-up in de Meern. We bruisen van energie en zijn razend enthousiast over wat we doen. En alles wat we doen, doen we vanuit onze missie: Nederland sneller en slimmer laten werken. We maken onze klanten, en natuurlijk ook jou als onze nieuwe collega ‘futureproof’. Dat is onze belofte en daar houden we ons graag aan.

Requirements

Gedrevenheid, leergierigheid en een sterke interesse in technologie vinden wij het belangrijkst. Je ambitie en geweldige algemene programmeer skills kunnen eventuele ontbrekende kennis over specifieke technologieën compenseren. Onze ideale kandidaat past in het volgende profiel:
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Modern Workplace Engineer binnen Microsoft 365 en hybrid cloud (Azure) omgevingen;
• Je hebt uitgebreide kennis en certificeringen van managing modern desktops, identity en services en Intune;
• Je hebt ervaring met device uitrol (Windows, IOS en Android);
• Je hebt ervaring met applicaties in W10 (packaging & deployment).

Offer

Salaris
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring: tussen € 3.500,- en € 6.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. En direct een contract voor onbepaalde tijd. Liever 32 uur werken? Dat kan ook.

Team
Een span of control die aansluit bij jouw ambities en skills en een belangrijke rol in een multidisciplinair team met kundige en enthousiaste collega’s.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Dat zit wel goed! Een gunstige pensioenregeling, 25 vakantiedagen en de juiste middelen om je werk goed te kunnen doen zoals auto, telefoon en laptop.

Stay connected
Projecten worden zowel in team verband als individueel uitgevoerd. Dit doen wij door wekelijkse meetings, kennissessies en familie events maar ook zijn er genoeg avonden wanneer we met een biertje gewoon lekker gaan gamen.

Ontwikkelen
Constante focus op jouw en onze groei, bijvoorbeeld door kennissessies, events en opleidingen.

Wij hebben paars bloed, jij ook?
Wij zijn erg flexibel en willen elke collega laten uitblinken in wat hij of zij doet. In deze veranderende wereld is jouw ervaring minder belangrijk dan wat je nu en in de toekomst wilt gaan doen. Binnen jouw Squad zijn trainingen, workshops en opleidingen altijd binnen handbereik. Zo lopen we met elkaar voorop in de techniek!

PurpleCloud: Head in the cloud, feet on the ground!

Information

Michel Riko
0683135311

Application

Michel Riko
0683135311
Michel.Riko@purple-cloud.nl