Persberichten

PurpleCloud CISO Mike Jansen overhandigt nieuw ransomware boek aan CEO Ron Stomp

By 2 juni 2022 No Comments

Begin 2022 schreef PurpleCloud CISO Mike Jansen in samenwerking met Insight CyberSecurity Evangelist Erik Westhovens een boek over ransomware met als titel “13.Ransomwared”, uitgaand van de 12 stappen van het Advanced Persistent Threat model. In het boek wordt de lezer meegenomen in een makkelijk leesbare cyberthriller vanuit het oogpunt van een enterprise CIO, maar ook vanuit het oogpunt van de hackers. Het boek bevat verder aanvullende technische informatie en tips over acties die te nemen zijn na een ransomware-aanval. Het boek appelleert daarmee zowel aan management als aan techneuten en eenieder die op eenvoudige wijze kennis wil nemen van ontwikkelingen op CyberSecurity gebied en dan met name ransomware.

Vanuit PurpleCloud en Avance zijn we zeer verguld met dit boek en de kennis en awareness die onze klanten hiermee verkrijgen op het gebied van Cybersecurity en de bijdrage die we hiermee kunnen doen aan het veiliger maken van onze klantomgevingen.

Ron Stomp, CEO

Het boek is verkrijgbaar via Amazon Nederland: 13. Ransomwared: Nederlands (zwart/wit versie) : Westhovens, Erik, Jansen, Mike: Amazon.co.uk: Books