Algemeen

Quick Wins door Quick Office 365 Scans! Juist nu…

By 19 oktober 2020 No Comments

Als je zakendoen ziet als wedstrijden winnen, dan valt vast te stellen dat de spelregels de laatste tijd nogal veranderd zijn. Dat heeft geen nadere verklaring nodig. We kiezen ervoor om positief vooruit te kijken. Het enige wat namelijk telt is dat je sneller, op een slimmere manier dan de concurrent, jouw doel of eindstreep bereikt. Er vallen op dit moment verschillende belangrijke wedstrijden te winnen, maar winnen doe je nooit alleen…

Quick Office Scans

Voor de duidelijkheid; een scan van jouw office omgeving is niet iets wat we ‘even snel’ doen, want we steken er met onze kennis en ervaring veel energie, tijd en enthousiasme in. Vergelijk het maar met meerdere ronden rijden om nog beter over de eindstreep te komen. Enkele dagen na ons onderzoek ontvang je van ons een uitgewerkte rapportage met actiepunten waar je gelijk mee aan de slag kunt. Waar kun je winnaar in worden na een Quick Office Scan?

“Winnaar kostenbesparing”

Dat is een mooie titel. Veel ondernemingen moeten op dit moment vaker de hand op de knip houden. Vaak blijkt tijdens een Quick Office Scan dat er teveel betaald wordt voor tooling die niet gebruikt wordt. Kloppen de licenties bijvoorbeeld wel? Daarnaast sporen we werkprocessen op die efficiënter ingericht kunnen worden door onnodige handelingen te besparen. De ROI van een Quick Office Scan valt altijd ‘quick’ te maken is onze ervaring.

“Winnaar gebruikersgemak”

Actueel om hier de winnaar van te zijn. Weet je wel zeker dat gebruikers, dus jouw collega’s alle digitale vernieuwingen begrijpen? Ze zijn ongetwijfeld op andere manieren online gaan werken en nog meer in de Cloud gaan doen. De vraag is of de gebruikelijke manier van werken met de nieuwe technologieën niet eenvoudiger kunnen. We controleren gelijk of oude werkprocessen niet zijn blijven hangen. Dus ook of de verschuiving naar de Cloud omgeving nog wel voldoet. Is deze ook voorzien van de juiste beveiligingen en back-up vereisten? Dat brengt ons gelijk op het volgende..

“Winnaar digitale veiligheid”

Dat is een gouden titel, zeker als je bedenkt hoeveel bedrijven de laatste tijd te maken hebben met data lekken en cyberaanvallen. We kijken naar alles wat verbonden is met het internet, dus een IP adres heeft. Dat kunnen namelijk ingangen voor hackers zijn die je helemaal niet in de gaten hebt. Zijn overal de laatste software updates gedaan en geldt dat ook voor de thuiswerkplek? Zijn alle belangrijke applicaties voorzien van MFA, multi factor authentication en encryptie? Daar geven we de antwoorden op.

“Winnaar uitvoering beleid”

Bij de Quick Office Scan kan ook gekeken worden of het beleid goed wordt uitgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het juist uitvoeren van alles wat te maken heeft met de privacywetgeving (AVG) maar ook aan het beleid om te blijven voldoen aan de vereiste ISO- of NEN certificeringen. Beleid heeft namelijk altijd als doel onze kwaliteit en integriteit te blijven verbeteren.

Samen een pilot starten?

In de meeste gevallen kijken we ook naar werkprocessen per afdeling. Bijvoorbeeld kan het recruitmentproces voor de HR-afdeling verbeterd worden, kan de contractadministratie vereenvoudigd worden of kan het verkoop- of klantproces voor accountmanagers sneller plaatsvinden. Waar valt bij jou de winst te behalen en van welke wedstrijd wordt jij de winnaar?

Voor een Quick Office Scan op maat neem hier contact met ons op.