Evenementen

Onboarding – Eerste werkdag bij PurpleCloud

By 19 april 2019 No Comments

Een goed begin is het halve werk! Op jouw eerste werkdag nodigen we jou samen met andere nieuwe collega’s uit voor de onboarding. 

Tijdens deze dag is het de bedoeling dat we beter kennismaken met elkaar en vertellen we hoe het bedrijf is ontstaan, wat we precies doen en wat de visie is voor de aankomende jaren.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk, dus ook daar starten we direct mee. Professionele ‘entertrainer’ Richard Walraven maakt in deze training ‘It’s all about people’ duidelijk dat onze medewerkers de belangrijkste schakel van het bedrijf zijn. Met humoristische voorbeelden wordt dit gedurende deze korte training erg leuk uitgelegd.

We proberen zo vaak mogelijk contact te hebben met onze mensen in het veld. Zo komt jouw accountmanager regelmatig op bezoek om te kijken hoe het gaat, of je het nog naar je zin hebt en of er nog persoonlijke kansen zijn. Daarnaast organiseren wij regelmatig leuke evenementen waaronder een nieuwjaarsmeeting in een bioscoop, diverse Meet&Greets waarbij je kunt kiezen tussen verschillende activiteiten (van Racen op Circuit Zandvoort tot een Escape Room in Antwerpen). Net voordat de vakanties starten organiseren we zomers een BBQ en we gaan ieder jaar een weekend naar het buitenland!

Benieuwd hoe jouw eerste dag bij PurpleCloud er uit kan zien? Bekijk dan snel de video! Lijkt dit je wel wat? Check dan de vacatures!