KENNIS DELEN - KENNIS MAKEN - KENNIS VERGROTEN

Hoe verandert de ICT de aankomende jaren en wat betekent dat voor jou als IT-Specialist?

WORKSHOP DONDERDAG 24 JUNI

INLOOP V.A. 17.00 UUR
START WORKSHOP 18.00 UUR
EINDE WORKSHOP 20.30 UUR

BOTEYKEN 217, DE MEERN

Direct aanmelden

Informatieve PurpleCloud workshop, uiteraard met een hapje en een drankje, met waardevolle informatie om je carrière de komende jaren te plannen!

PurpleCloud ondersteunt haar opdrachtgevers met het verantwoord en efficiënt toepassen van Cloud technologieën. Voor personeel en relaties organiseren wij regelmatig kennis-sessies om kennis te maken, te delen en te vergroten.

Donderdag 24 juni organiseren wij een kleinschalige en kosteloze workshop voor relaties, ZZP-ers en cloud-professionals. Het thema: Hoe verandert de ICT de aankomende jaren en wat betekent dat voor jou als IT-Specialist?

Leuk én leerzaam om eens met branchegenoten te klankborden op het nieuwe kantoor van PurpleCloud in De Meern. Inloop en tijd voor een broodje vanaf 17:00 uur. Om 18:00 uur starten we met de workshop. Wat staat je te wachten?

Enthousiaste sprekers van deze avond

André Kleinjan

Senior Cloud Architect

André legt uit hoe je Azure als Microsoftdienst verantwoord en efficiënt aan opdrachtgevers levert. Wat is er minimaal nodig om Azure als Cloud datacenter in te kunnen zetten, welke workloads komen in aanmerking en hoe verplaats je deze? Hoe verhoog je de kwaliteit met automation en blijven de kosten inzichtelijk? Tot slot, wat betekent het voor de operatie, rekening houdend met beheer, beveiliging en gebruik?

Mike Jansen

Chief Information Security Officer

Mike zal vervolgens vanuit zijn rol als Chief Information Security Officer ingaan op het stuk beveiliging en compliancy. Twee afzonderlijke zaken die vaak nauw verweven zijn met elkaar. Welke gevaren liggen op de loer en hoe ga je daar mee om? Mike staat kort stil bij alle te doorlopen stappen van architectuur tot implementatie.

Guillermo Ortiz

Managing partner van PurpleCloud

Last but not least; hoe landt dit allemaal in de operatie? Wetende dat wijzigingen niet meer te plannen zijn in een wereld die constant verandert. Opdrachtgevers verlangen steeds meer en betere informatie. Naast technische- en beveiligingsrapportages is er steeds meer behoefte aan financiële rapportages. Guillermo geeft aan hoe ITIL 4 hierin kan voorzien.

Meld je aan voor de workshop

Helaas, inschrijving is gesloten