Management ondersteuning
bij bedrijfskritische processen

B-Critical gaat verder dan ‘enkel’ consultancy op het gebied van de IT-infrastructuur, maar kan tevens ondersteuning bieden bij andere bedrijfskritische processen. Wij hebben jarenlange managementervaring op het gebied van ontwikkeling en/of aansturen van Sales, Marketing, Business Development en Technische businessunits. Daarnaast zijn wij in staat om uw organisatie te helpen op het gebied van Software Asset Management (SAM)

Schaalbare en betaalbare ondersteuning op ieder moment

B-Critical kan u helpen met een breed scala aan Interim-Management taken zoals Business & Product Development, het aansturen en ontwikkelen van business units, ondersteuning van uw Marketing strategie, de ontwikkeling van Technische Expertise of het herstructureren van uw organisatie. Tevens beschikken wij over diepgaande SAM kennis en kan B-Critical, naast support bij een audit, uw organisatie ondersteunen met een SAM Assessment, SAM Project Management of SAM tooling keuze.

Begin 2018 heeft B-Critical zich aangesloten bij AVANCE ICT Groep Nederland. Door deze samensmelting is een multidisciplinair bedrijf op het gebied van ICT-infrastructuur ontstaan, waardoor wij in staat zijn om ieder project te bemannen en/of uw ICT afdeling tijdelijk te versterken. Fulltime of parttime, van support-medewerkers tot en met ervaren architecten.

Bent u op zoek naar een ICT-specialist voor tijdelijke versterking? Neem contact op met B-Critical!

Contact