Microsoft Partner
ben je niet zomaar

PurpleCloud is Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Omdat wij als organisatie geloven in de producten voor innovatieve cloud computing van Microsoft. Purple Cloud heeft bewezen de know-how en ervaring in huis te hebben om deze op een professionele manier te implementeren.

PurpleCloud is een slagvaardige business unit van AVANCE ICT Groep Nederland

PurpleCloud gelooft in partnerships en werkt graag samen met collega bedrijven om elkaar te versterken en haar relaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als werkmaatschappij van AVANCE ICT Groep Nederland bieden wij met samen onze collega’s een complete portfolio aan als dienstverlener binnen de ICT sector.

AVANCE ICT Groep Nederland

PurpleCloud is een slagvaardige business unit van AVANCE ICT Groep Nederland, een multidisciplinair dienstverlener op het gebied van ICT-infrastructuur. AVANCE heeft ruim 200 specialisten aan het werk en heeft vestigingen in Breukelen en Amsterdam.

Strategische Partnerships

AVANCE werkt nauw samen met toonaangevende leveranciers en is geaccrediteerd door o.a. Microsoft, Citrix, Cisco, VMware, Apple en Ivanti. Tevens zijn er samenwerkingsverbanden met diverse collega dienstverleners binnen de ICT markt.

Certificeringen

Wanneer u zaken doet met AVANCE dan werkt u met een solide partner die zich aan de regels houdt en waar kwaliteitsbesef voorop staat. Alle interne en externe processen worden getoetst om kwaliteit te waarborgen en onze dienstverlening continue te verbeteren.

Contact