Bij de route naar de Cloud
is een een goede roadmap essentieel

Wilt u met uw organisatie richting de Cloud? De Cloud kan fantastische mogelijkheden bieden, mits u hier op de juiste wijze gebruik van maakt en de juiste verwachtingen heeft. Efficiënter samenwerken. Altijd bij uw data, waar u ook bent. Geen gedoe met updaten van licenties. Schaalbaarheid, beheersbaar en kosten besparend. Een goed doordacht stappenplan is van essentieel belang.

Uitdagende tijden vragen om moderne oplossingen

Een flexibele en moderne werkplek met alle achterliggende techniek volledig op maat. In uw huisstijl en volledig gemanaged. Wij ontwerpen, bouwen en beheren uw werkplek van de toekomst. Met een eenvoudig en flexibel maandabonnement. Van een gedetailleerde inventarisatie en advies, tot het in beheer nemen van de nieuwe omgeving. Graag bespreken we uw wensen en presenteren wij ons bewezen stappenplan voor een succesvolle transitie naar de cloud.

Begin 2018 heeft B-Critical zich aangesloten bij AVANCE ICT Groep Nederland. Door deze samensmelting is een multidisciplinair bedrijf op het gebied van ICT-infrastructuur ontstaan, waardoor wij in staat zijn om ieder project met eigen mensen uit te voeren.

De migratie naar de cloud van A tot Z realiseren met één professionele partner. Wel zo makkelijk!

Binnen VWPFS verandert er veel en is er van tijd tot tijd snelle actie nodig op het gebied van resourcing. Avance kent VWPFS al jaren en volgt de bewegingen van het bedrijf. Hierdoor zijn zij in staat om snel te acteren bij plotselinge resource vraagstukken. Matching van een resource duurt daardoor minder lang en de kans op succes is groter. Daarnaast komen we er v.w.b. tarief en contract afspraken altijd uit met Avance en blijkt Avance een echte lange termijn partner.

Geert JansenVolkswagen Pon Financial Services

Avance is een partij die door de jaren heen bewezen heeft een betrouwbare partner te zijn. Betrouwbaarheid is een belangrijke eigenschap van een leverancier. Zonder is het onmogelijk de eigen kwaliteit van dienstverlening richting eigen organisatie te borgen. Daarnaast speelt bekendheid bij/van de klant en van de business, snelheid van handelen, en het op een prettige manier samenwerken ook een grote rol. De afgelopen jaren heb ik met plezier in al deze facetten met Avance samengewerkt, om samen tot een top dienstverlening van de eigen organisatie te komen.

Nico DrostManager Automatisering A.I. Sint Maartenskliniek

Werkend binnen een organisatie waar de dynamiek van alle dag en snel veranderende behoeftes leidend zijn, ontstaat er bij ons regelmatig een (ad-hoc) vraag naar de belangrijke combinatie van kennis en ervaring op verschillende IT lagen (zowel technisch als management). Over de afgelopen jaren heeft Avance bewezen vaak met een enkel woord genoeg te hebben om onze behoefte te begrijpen en daarop adequate te reageren. Dit maakt Avance voor ons een echte business partner

Barend HummelingExecutive Service Manager, NCR Corporation

We hebben niet vaak ingehuurd personeel nodig, maar als we een aanvraag hebben willen we die ook snel ingevuld hebben. De relatie is daarin heel belangrijk; Avance ICT investeert in die relatie en kent derhalve het bedrijf en de cultuur. De technische kennis en kunde maakt meestal niet het verschil bij ServiceDesk personeel, maar of de persoon de juiste attitude heeft en in de bestaande dynamiek past wel. Het is juist dat aspect waar Avance ICT zich onderscheidt: een medewerker leveren die past bij de dynamiek van je team.

Martijn van der LeedenTeijin Aramid

We hebben al jarenlang een prettige samenwerking met Avance. We kunnen altijd op ze rekenen als extra inzet nodig is op de verschillende IT expertise gebieden en ook door heel Nederland. De dienstverlening is persoonlijk, snel, betrokken en professioneel. Naast de detachering zijn ze een echte businesspartner omdat ze met ons meedenken en werken bijvoorbeeld op het gebied van extra vragen bij een aanbesteding of voor de inzet op specifieke expertisegebieden.

Jan BroekenDirecteur IT-Workz