Enthousiast, ambitieus én specialist in Office 365

Dan is het PURPLECLOUD Team op zoek naar jou!

Ons team bestaat uit zo’n vijftien collega’s, met verschillende expertisegebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloudprojecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Amsterdam of op locatie bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je steeds verder te ontwikkelen in je vakgebied. Binnen werktijd maar ook daarbuiten. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team of de functie die wij voor jou hebben?

 

De functies

Onze Office 365 specialisten zijn verantwoordelijk voor het implementeren en ondersteunen van Microsoft Office 365. De taken & verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn breed. Zo voer je migraties uit van on-premise Data, Exchange en Lync omgevingen naar Office 365 of hybride omgevingen. Met de migratie alleen zijn wij niet tevreden, wij helpen onze opdrachtgevers ook optimaal gebruik te maken van de Office 365 oplossingen. Dit betekent het optimaal inrichten van de Office 365 applicaties en het verzorgen van de informatie en de trainingen voor de eind gebruikers, dit noemen wij “adoptie”. Als Office 365 specialist ben je all-round inzetbaar en kies je primair voor een specialisatie. Ons team is momenteel op zoek naar Office 365 specialisten met één van de volgende specialisaties: Mobility, Productivity, Cloud Platform & Infra., Messaging, Communication of SharePoint.

 

Paars bloed?

Onze kandidaat is net als ons team; gedreven, oplossingsgericht, analytisch, dienstverlenend en kan goed gestructureerd werken.
Beschik je bovendien ook over de volgende vakinhoudelijke kennis en ervaring. Dan ben jij van harte welkom om ons team te komen versterken:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Ervaring met het implementeren van Office 365 oplossingen of Azure omgevingen
  • MCSE gecertificeerd in één van de volgende specialisaties: Mobility, Productivity, Cloud Platform & Infra., Messaging, Communication of SharePoint
  • Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
  • In het bezit van rijbewijs B

 

Interesse?

Voor Inlichtingen:
Ronald Degeling
Telefoon: 06 46270459

 

Volledige naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
CV

Bericht

Sorry, the comment form is closed at this time.