Enthousiast, ambitieus én je hebt een sterke juridische en/of technische achtergrond met betrekking tot gegevensbescherming?

Dan is het PurpleCloud Team op zoek naar jou!

Ons team bestaat uit zo’n vijftien collega’s, met verschillende expertisegebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloudprojecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Amsterdam of op locatie bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je continu te ontwikkelen in je vakgebied. Binnen werktijd maar ook daarbuiten. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team of de functie die wij voor jou hebben?

 

De functie

Als Data Protection Officer (Functionaris Gegevensbescherming) ben je verantwoordelijk voor het toezien op – en de naleving van – de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 25 mei 2018. Je staat in voor de omgevingen die wij opleveren en informeert en adviseert onze opdrachtgevers hierin. De taken & verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn breed en hebben als doel: Elke omgeving die wij opleveren is aantoonbaar compliant, deze voldoet aan Wet & Regelgeving, normeringen waar onze opdrachtgevers aan dienen te voldoen en eventuele extra eisen die zij aan hun data stellen. Dit betekent het optimaal inrichten van alle databronnen en processen, het verzorgen van informatie en trainingen voor de organisatie en verwerkers van deze data. Dit noemen wij “adoptie”. Als Data Protection Officer heb je goede kennis van de wetgeving en van de veiligheidsvereisten / informatiesystemen ter zake en bent bereid je expertise in dit verband verder te verdiepen en te delen.

 

Paars bloed?

Onze kandidaat is net als ons team; gedreven, oplossingsgericht, analytisch, dienstverlenend en kan goed gestructureerd werken.
Beschik je bovendien ook over de volgende vakinhoudelijke kennis en ervaring. Dan ben jij van harte welkom om ons team te komen versterken:

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Gecertificeerd CIPP/E en/of CIPM
  • Een sterke juridische en/of technische achtergrond met betrekking tot gegevensbescherming;
  • Een sterk analytisch vermogen en werkt aan pragmatische, effectieve oplossingen;
  • Sterk in samenwerken en netwerken;
  • Toont een grote integriteit en discretie en zorgt voor een consequent, objectief en transparant werkingskader;
  • Een sterke communicator en adviseur, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan overtuigen en onderhandelen;
  • Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • In het bezit van rijbewijs B.

Interesse?

Voor Inlichtingen:
Ronald Degeling
Telefoon: 06 46270459

 

Volledige naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
CV

Bericht

Sorry, the comment form is closed at this time.