Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

AdministratiefHBOweb-pc

Talent Acquisition Specialist – De Meern en Remote

By 23 juli 2021 No Comments

Introduction

Om onze groei en ambities te realiseren, willen wij ons team versterken. We zijn op zoek naar een ervaren Talent Acquisition Specialist met kennis en/of interesse in de ICT wereld.

Organization

AVANCE ICT Groep Nederland is een full service ICT-partner met een totaalpakket aan diensten en oplossingen zoals:

• Detachering van ICT specialisten
• Vernieuwen en beheren van infrastructuren
• Migratieprojecten
• Application Management

Het hoofdkantoor is gevestigd in De Meern. AVANCE is opgericht in 1991 en heeft 250 professionals aan het werk. AVANCE is NEN 4400-1 gecertificeerd.

Function

Als Talent Acquisition Specialist werk je nauw samen met de afdelingen Sales, Resourcing en HRM.

Je werkzaamheden bestaan uit het werven van nieuwe IT-specialisten en het fieldmanagement van de gedetacheerde specialisten. De werkzaamheden kunnen zowel op locatie als thuis worden uitgevoerd.

Je draagt zorg voor voldoende instroom van nieuwe collega’s zodat de gewenste groei gerealiseerd kan worden. Je gebruikt hiervoor verschillende job boards en social media platforms. Je stelt functieprofielen op en maakt de eerste selectie van kandidaten. Samen met de business unit ben je verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces.

Je geeft advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, wervingskanalen en wervingsmethodes. Je signaleert knelpunten, volgt trends op de arbeidsmarkt en durft verbeteringen door te voeren in ons recruitmentproces.

Naast deze werkzaamheden begeleid en coach je de IT-specialisten. Je onderhoudt de contacten en vormt de verbindende schakel met de afdelingen Sales en Resourcing. Je overlegt met de business unit managers en de afdeling HRM over het functioneren.

Requirements

Om deze functie goed uit te kunnen voeren vragen we:

• Ervaring en/of interesse in IT
• Ervaring met jobboards, social media
• Zelfstarter/zelfstandig kunnen werken
• Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse Taal
• Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
• Opleiding/werkniveau Hbo

Offer

Een afwisselende functie waarin je op locatie werkt, maar ook vanuit huis. Ons kantoor in De Meern is van alle gemakken voorzien, er is een eigen sporthal met alle faciliteiten. Dagelijks een heerlijke lunch en gezellig met je collega’s een spelletje Padel tennis of even je krachten meten in het Fitnesshonk. Je ontvangt een uitstekend salaris, een communicatiekostenvergoeding, een laptop en een telefoon.

Information

Camila Wassili 06-25241637Application

recruitment@avance.nl