Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

HBOICTweb-pc

Azure Infrastructure Specialist – Nederland

By 5 april 2018 No Comments

Introduction

Enthousiast, ambitieus én specialist in Azure infrastructure?
Dan is het PURPLE CLOUD Team op zoek naar jou!

Organization

Ons team bestaat uit zo’n dertig collega’s, met verschillende expertisegebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloudprojecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Harmelen of op locatie bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je steeds verder te ontwikkelen in je vakgebied. Binnen werktijd maar ook daarbuiten. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team of de functie die wij voor jou hebben?

Function

Onze Azure infrastructure specialisten zijn verantwoordelijk voor het implementeren en ondersteunen van Azure omgevingen. De taken & verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn breed. Zo voer je migraties uit van on-premise workloads naar Azure of hybride omgevingen. Met de migratie alleen zijn wij niet tevreden, wij helpen onze opdrachtgevers ook optimaal gebruik te maken van de Azure. Dit betekent het beheersbaar en controleerbaar inrichten van de Azure omgeving en het verzorgen van de juiste rapportages voor IT, financiële afdeling en Security Officers. Dit noemen wij In Control. Als Azure specialist ben je all-round inzetbaar en kies je primair voor een specialisatie. Ons team is momenteel op zoek naar Azure infrastructure specialisten met één van de volgende specialisaties: IaaS, Security, Networking of Storage.

Requirements

Paars bloed?
Onze kandidaat is net als ons team; gedreven, oplossingsgericht, analytisch, dienstverlenend en kan goed gestructureerd werken.
Beschik je bovendien ook over de volgende vakinhoudelijke kennis en ervaring. Dan ben jij van harte welkom om ons team te komen versterken:

HBO Denk- en werkniveau
Ervaring met het implementeren van Office 365 oplossingen of Azure omgevingen
MCSE gecertificeerd
Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
In het bezit van rijbewijs

Offer

• Een uitstekend salaris;
• Laptop;
• Lease-auto;
• Een persoonlijk opleidingsplan;
• Onbeperkte studiemogelijkheden.

Information

Ronald Degeling
088 1991 060

Application

Carin Vos
088 1991 014