Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

HBOICTweb-pc

Adoption Specialist – Nederland

By 5 april 2018 No Comments

Introduction

Enthousiast, ambitieus én didactische aanleg?
Dan is het PURPLE CLOUD Team op zoek naar jou!

Organization

Ons team bestaat uit zo’n dertig collega’s, met verschillende expertisegebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloudprojecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Harmelen of op locatie bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je steeds verder te ontwikkelen in je vakgebied. Binnen werktijd maar ook daarbuiten. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team of de functie die wij voor jou hebben?

Function

Onze Adoptie specialisten zijn bij een migratie naar Office 365 verantwoordelijk voor het delen van informatie en trainen van de gebruikers met als doel een optimale adoptie van nieuwe technologieën. Met de migratie alleen zijn wij namelijk niet tevreden, wij helpen onze opdrachtgevers ook optimaal gebruik te maken van de Office 365 oplossingen. Dit betekent het optimaal inrichten van de Office 365 applicaties en het verzorgen van de informatie en de trainingen voor de eind gebruikers, dit noemen wij adoptie. De taken & verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn breed. Zo inventariseer je bestaande werkprocessen, kijkt samen met de organisatie hoe nieuwe technologieën de bestaande processen kunnen innoveren en zorgt voor de juiste informatie en workshops tijdens het verander traject.

Requirements

Paars bloed?
Onze kandidaat is net als ons team; gedreven, oplossingsgericht, analytisch, dienstverlenend en kan goed gestructureerd werken.
Beschik je bovendien ook over de volgende vakinhoudelijke kennis en ervaring. Dan ben jij van harte welkom om ons team te komen versterken:

HBO Denk- en werkniveau
Ervaring met het implementeren van Office 365 oplossingen of Azure omgevingen
MCSE gecertificeerd in één van de volgende specialisaties: Mobility, Productivity, Cloud Platform & Infra, Messaging, Communication of SharePoint
Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
In het bezit van rijbewijs B

Offer

• Een uitstekend salaris;
• Laptop;
• Lease-auto;
• Een persoonlijk opleidingsplan;
• Onbeperkte studiemogelijkheden.

Information

Ronald Degeling
088 1991 060

Application

Carin Vos
088 1991 014